Okulumuzda e-Güvenlik Ekibimizi Oluşturduk

Okulumuzda E-Güvenlik ekibi oluşturularak, müdürümüz Ramazan BALKAN ‘nın başkanlığında toplantımız gerçekleştirildi.

Ramazan BALKAN başkanlığında öğretmenler Tuğba AKAR, Meral HİTİT, Ayşe YACAN ve Ayşegül DÜŞMEZ ile e- Güvenlik birimi kurul toplantısı gerçekleştirildi. Kurul toplantısında e-güvenlik ilgili hususlar, okulda telefon kullanımı, siber zorbalık, zararlı içeriklerden korunma hakkında yapılan ve yapılacak olan çalışmalar konuşuldu. Bu konularda öğrencilere ve velilere belli aralıklarla bilgilendirmeler yapılması gerektiğine karar verildi. E- güvenlik ile ilgili konuların Okul Politikası Belgesine, Okul Vizyon Belgesine eklenmesine ve alınan kararların okulun misyon ve vizyonunun bir parçasına haline getirilmesine karar verildi. ERASMUS, etwinning, TÜBİTAK gibi okul projelerinde e-güvenliğin sağlanmasına özellikle dikkat edileceği vurgulandı. Okulda E- Güvenlik panosu hazırlama çalışmalarına başlandı.

08.03.2024 120

08-03-2024